Forest Bend - popis, lokalita, zaujímavé fakty

Pod vírom sa rozumie vták, ktorý má malé celkové vlastnosti. Ľahko sa schováva medzi stromami a vegetáciou, a tak uteká pred predátormi. Korytnačka patrí do skupiny pašerákov a rodiny spletitých. Dnes sa pozrieme na všetky údaje spojené s týmto pernatým jedincom. Urobíte si vlastný dojem o svojich malých spevákov.

popis

  1. Odborníci poznamenávajú, že z hľadiska rodových rozdielov medzi týmito osobami neexistujú žiadne významné znaky. Je to, že zástupcovia muža farebnejšie, ženy, naopak, nudné a nenápadné. Vyžadujú si ich maskovanie v období inkubácie.
  2. Zavirushki veľmi podobné vrabcom v ich celkovej charakteristike a farbe pernatia. Vtáčikom dominujú hnedé, okrové, sivé, čierne pigmenty. Chrbát je hnedastý, s tmavými a strakatými škvrnami. Spodná časť je sivá, nepostrehnuteľná, takže vták je čo najbližšie k životnému prostrediu.
  3. Zobák je podlhovastý a tenký, ostrie na okraji. Na tieni čiernej alebo tak. Nohy so žltosťou, ako by boli špinavé. Chvost nie je krátky, ale nie predĺžený, skôr stredný. Samotný prípad má zaokrúhlený formát. Vo veľkosti, vták rastie do 15 cm s hmotnosťou 20-25 gramov.
  4. Má zmysel zvážiť hlas týchto detí. Je to spev a tenký, spravidla muži spievajú častejšie ako ženy, usadzujúc sa na vrcholkoch stromov. Trill v trvaní nepresahuje tri sekundy, niečo podobné intenzite náboja. Neexistuje žiadny vrčanie, mäkké a nie v zhone zvuky prevládajú.
  5. Keď sa jednotlivci navzájom nazývajú, vyslovujú sa mäkké noty. Toto sa zvyčajne pozoruje, keď sa celá rodina zhromažďuje na jednom mieste alebo sa pripravuje na migráciu. Vtáky sa tiež navzájom priamo volajú.

jedlo

  1. Podobne ako zvyšok pasažierov, aj títo vtáci jedia rastlinné a živočíšne krmivá. Opierajú sa o to, čo je blízko a je vo veľkom množstve. Nekrúžte hodiny počas hľadania potravy, ktorá je neprístupná.
  2. Samozrejme, že strava má tendenciu sa líšiť, často je to v dôsledku obdobia roka a výnos. Vtáky ležia na larvách hmyzu a na škodcoch samotných, živia sa obilninami a obilninami. Keď teplota stúpa, pozrite sa na miesta na zavlažovanie.
  3. Vtáky sú rýchle a svižné, môžu chytiť korisť v lete alebo si ju vziať zo zeme. Živí sa bugmi, červami, muchy, svätojánskymi kobylkami, vážkami, pavúkami a inými škodcami tohto druhu.
  4. Ako jedlo typu zeleniny sa uprednostňujú bobule a ovocie, obilné suroviny, semená, rastliny. Platí to pre dospelých. Mladiství hlavne absorbujú proteín pre rýchly rast.

rozmnožovanie

  1. Akonáhle príde jar, začína obdobie párenia pre jednotlivcov. V tomto čase sú vtáky rozdelené do párov. Okrem toho, v teplej sezóne, zvyčajné hniezdiská potešia množstvo jedla. Z rovnakého dôvodu môžu vtáky za sezónu vyrobiť 2 pazúriky.
  2. Počas hniezdenia vtáky nestavia hniezdo na stromoch. Snažia sa vybaviť dom v kríkoch alebo tráve. Z rovnakého dôvodu je väčšina mláďat zabitých predátormi a inými vtákmi. Uvažovaní jedinci stavajú hniezdo machu a trávy. Dno je pokryté dole alebo perím. V priebehu času, samica prináša až 5 vajec.
  3. Priemerná vysidka trvá pol mesiaca. Zapojená je iba samica. Po narodení mláďa sedí niekoľko dní v hniezde. Potom sa začnú aktívne pohybovať v blízkosti domova. Po pol mesiaci mláďatá opúšťajú hniezdo, len nie sú schopné lietať.

Spôsob života

  1. Pre biotopy vtákov sa často vyskytujú húštiny stromových krov. Uvažovaní jedinci preferujú hrubé miesta. Vtáky sú monogamné. V zriedkavých prípadoch sa vyskytli zložitejšie vzťahy medzi dospelými.
  2. Po hibernácii sa ženy snažia vrátiť do svojich zvyčajných biotopov. Hniezda stavajú v kríkoch takmer v blízkosti zeme. Sú vyrobené vo forme šálok trávy, konárov a machu. Keď sa narodia mláďatá, obaja rodičia ich kŕmia.
  3. Bežná strava často zahŕňa semená rastlín a malé bezstavovce. Rovnaké menu a kurčatá. Dospelí sa snažia nájsť jedlo na zemi. Vo vzácnych prípadoch to robia v hustej tráve.

Zavirushki celkom zaujímavé vtáky. Za zmienku stojí, že vo väčšine prípadov zomiera prvá znáška vtákov. Problém je v tom, že dravé vtáky spustošia hniezda. Uvažovaní jedinci sa živia rôznymi bezstavovcami a semenami. Po narodení mláďatá opustia rodičovský domov skoro. Naučia sa lietať sami.

Video: pradenie lesa (Prunella modularis)